Dolar 32,3745
Euro 34,7288
Altın 2.398,94
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Boyabatlı Reis’ten Belediye Başkanlığı açıklaması

Boyabatlı Reis’ten Belediye Başkanlığı açıklaması
10 Temmuz 2023 22:15 | Son Güncellenme: 12 Temmuz 2023 18:06
167
A+
A-

Boyabatlı Reis lakabıyla anılan Şükrü Kaya belediye başkan adaylığı için MHP’ye başvuru yapacağını açıkladı. Boyabatlı Ülkücü Şükrü Kaya, basına yaptığı yazılı açıklamada 2024 mahalli idareler seçimleri için MHP’ye belediye başkan adaylığı başvurusu yapacağını duyurdu.  Kaya, daha önce 2019 yerel seçimlerinde MHP Boyabat belediye başkan adayı olarak seçim sürecinde projelerini açıklayıp, Boyabat’a hizmet için mücadele etmişti.

Şükrü Kaya, açıklamada uzun süredir inandığı ve destek verdiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden hiçbir zaman geri adım atmadığını söyledi. 2019 yılında MHP tarafından Boyabat’ta belediye başkan adayı olarak görevlendirildiğini ve memleketine hizmet etmek amacıyla bu göreve talip olduğunu dile getiren Kaya, bu süre boyunca milliyetçi ve ülkücü hareket için çabaladığını, gece gündüz demeden çalıştığını ve kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba sarf ettiğini vurguladı. Şükrü Kaya, 2024 mahalli seçimlerde MHP’den tekrar aday olacağını belirterek, Boyabat’a hizmet etmek için çıktığı yoldan vazgeçmeyeceğini ve mücadelesinden yılmayacağını ifade etti. Kaya, kendisinin hizmet sevdasının memleket olduğunu belirten Kaya, adaylık başvurusunu yaparak halkın takdirine sunmayı hedeflediğini dile getirdi.

Önümüzdeki yerel seçimlerde herkesin aday olma hakkına sahip olduğunu söyleyen Şükrü Kaya, şahsen MHP’den belediye başkanlığına adaylık başvurusunu yapacağını belirtti. Son olarak Kaya, destek veren veya vermeyen herkese teşekkür ederek seçim sonrası herkesin yanına gidip minnettarlığını ilettiğini belirterek;  “Şahsım olarak 2024 yılı mahalli seçimlerinde inandığım partim MHP’den Belediye Başkanlığına adaylık başvurumu yapacağım. Allah hayırlısını versin” dedi.  Boyabatlı Reis Şükrü Kaya, sloganında MEMLEKETİMİZE HİZMET İÇİN ADAYIM, HAK HAKLININDIR, GÜÇLÜNÜN DEĞİL…. dedi. Boyabatlı Reis’in açıklamalarından anladığımız kadarıyla “Boyabat’ta çocukluğumdan beri, ülkücü hareketin içinde, partim MHP’de mücadele ettim. Hiç yılmadım, partimden, ülkücülüğümden sapmadım, taviz vermedim. MHP’liyim ama tüm Boyabatlıların adayıyım. Geçmişimle, mücadelemle başkanlığı hak ediyorum” demek istiyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

IMG-7802 IMG-7803 IMG-7804