Dolar 32,3449
Euro 34,9379
Altın 2.407,46
BİST 10.218,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Beşiktaş’ta başkan adayı Hasan Arat, yönetim kurulunu açıklıyor

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık’ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, yönetim kurulu listesini 29 Kasım’da açıklayacağını ilan etti.

Beşiktaş’ta başkan adayı Hasan Arat, yönetim kurulunu açıklıyor
25 Kasım 2023 12:43
112
A+
A-

AJANSSPOR – HABER

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık’ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde başkan adaylarından biri olan Hasan Arat, yönetim kurulu listesini 29 Kasım’da açıklayacağını ilan etti.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Arat, vaatlerini ve projelerini anlatı

Camia ve taraftar gruplarıyla bir araya gelmek üzere Ankara’da bulunan Arat, ziyaretlerine başladı. Arat, vaatlerini ve projelerini anlatması, taraftarların sorularını yanıtlamasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Yedek olarak ayırmamız doğru olmaz”

Arat, seçimi kazanması halinde Beşiktaş’ın yönetim kurulunda asil-yedek üye ayrımı olmayacağını belirterek, ”Beşiktaş’ta tüzük gereği 8 asil, 5 yedek üye var. Fakat buradaki iş hacmi çok büyük. Bu sebeple asil ve yedek olarak ayırmamız doğru olmaz. Seçildiğim takdirde 13 üye de bütün toplantılarımıza katılacak ve hepsi sorumluluk alacak. 29 Kasım akşamı hepsinin nelerden sorumlu olduğunu göreceksiniz.” dedi.

“Beşiktaş’ta çok güzel şeyler yapacağız”

Sözlerine devam eden Arat, ”Aynı zamanda Beşiktaş A.Ş. Yönetim Kurulu’na işinin ehli Türkiye’deki en iyi profesyonelleri getireceğiz. ‘Bana şu oyu ver, sana şu koltuğu vereyim’ şeklinde bir pazarlama olmayacak. Listemizdeki ilk adayımızı (Cüneyt Sezgin) açıkladık. Türkiye’nin en önemli bankacılarından biri. Kendisi çok iyi eğitim almış, Kabataş mezunu. Hem profesyonel, dünyada milyar dolarlık şirket yönetmiş arkadaşlar alacağız hem de iş adamı alacağız. Dolayısıyla hibrit bir yapı oluşturacağız. Bu 13 üye de birlikte çalışacak ve birlikte sorumluluk alacak. Beşiktaş’ta çok güzel şeyler yapacağız. Dersimize çok iyi çalıştık. 29 Kasım akşamı Swissotel’de 13 üyemizi Beşiktaşlılarla tanıştıracağız. Yönetim kurulumuzda çok önemli bir eski Beşiktaşlı olacak. Futboldan gelme bir Beşiktaşlı olacak.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

IMG-7802 IMG-7803 IMG-7804