Dolar 32,5124
Euro 34,7669
Altın 2.403,14
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 14°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
14°C
Hafif Yağmurlu
Per 15°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C

Doğuma 1 ay kala bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti

Doğuma 1 ay kala bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti
8 Eylül 2023 10:46
435
A+
A-

Sinop Gerzeli ailenin Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde yaptıkları kaza ardından acı detay ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden Cemile Sağlam’ın ilk çocuğunun doğumuna 1 ay kaldığı, yaklaşık 1,5 sene önce evlendiğini ve son kontrolleri için Ünye Devlet Hastanesi’ne ailesiyle birlikte gittiği öğrenildi.

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde hafif ticari aracın uçuruma yuvarlandığı trafik kazasında hamile bir kadın ile aynı araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada araç sürücüsü baba ile oğlu ağır yaralandı.

Kaza, İlçenin Eğribel Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dursun Sağlam (71) idaresindeki 55 DS 258 plakalı hafif ticari araç zeminin kaygan olmasından dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık önce bir ağaca ardından 300 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kıs sürede olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekipleri ise Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede araçta yolcu olarak bulunan Mustafa Çakır (73) ve Fatma Çakır (63) isimli şahsıların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan araç sürücüsü Dursun Sağlam ile oğlu Seyfettin Sağlam (42) olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan hamile Cemile Sağlam (40), Ünye’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebeği, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

IMG-7802 IMG-7803 IMG-7804