Dolar 32,4399
Euro 34,8401
Altın 2.440,87
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker 2024 Yerel Seçimlerinde Terkar Aday Olduğunu Açıkladı.

Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker 2024 Yerel Seçimlerinde Terkar Aday Olduğunu Açıkladı.
22 Kasım 2023 19:46 | Son Güncellenme: 22 Kasım 2023 19:55
119
A+
A-

Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker Akşam Saatlerinde Yapmış Olduğu Basın Açıklamasında 2024 Yerel Seçimlerinde Tekrar Başkanlığa Aday Olduğunu İfade Etti.

Peker’in Açıklaması Şöyle ;

Kıymetli Hemşehrilerim;

Belediye Başkanlığı görevine geldiğim günden beri sizlerin de teveccühü ile devam ettirdiğim bu kutsal görev  süresince tüm imkansızlılara rağmen yılmadan, yorulmadan ilk gün ki aşkla tüm mesai arkadaşlarımla birlikte  İlçemizin refah seviyesini yükseltmek  için sizlere hizmet etmeye çalıştık.

Belediye Başkanlığım süresince edinmiş olduğumuz tecrübe ile Saraydüzü’müze ve değerli hemşerilerime hizmet için 2024 yerel seçimlerinde öncelikle partimizin teveccühü sizlerin de desteği ile adayım. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de adaylık sürecinde yine en büyük destekçimizin siz kıymetli Saraydüzü’lü hemşehrilerim olacağına inanıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum.

Bu vesile ile seçimlerin ülkemize ve Saraydüzü’lü hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, siz kıymetli halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Selam ve Muhabbetle..

#GönülBelediyeciliği
#TürkiyeYüzyılı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

IMG-7802 IMG-7803 IMG-7804